IPJ Calarasi – Buletin de presa

Media 10:26 pm - 26 iulie, 2013 Comentariile sunt închise pentru IPJ Calarasi – Buletin de presa

Mandat european de arestare, pus în executare de polițiștii călărășeni

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Călărași și agenții Postului de Poliție Mînăstirea au prins, la data de 25 iulie a.c., pe F. Adrian, de 22 ani, din comuna Mînăstirea, județul Călărași, pe numele căruia autoritățile judiciare germane au emis un mandat european de arestare.
Bărbatul a fost prezentat Curții de Apel București pentru confirmarea mandatului și arestarea sa în vederea extrădării.


Călărași – dosar penal pentru blocarea drumului public, cu ocazia organizării unei nunți

În seara de 25 iulie a.c., în jurul orei 22.20, agenți din cadrul Poliției Municipiului Călărași s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe strada Rahova, a fost blocată cu intenție circulația pe drumul public cu ocazia organizării unei petreceri de nuntă, de către A. Petre, de 36 ani, din Călărași.
În cauză s-a întocmit dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunii de blocarea cu intenție a drumului public, organizatorul fiind și sancționat contravențional de polițiști conform Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.


Infracțiuni rutiere

Agenți din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Curcani au depistat în trafic, pe D.J. 402, pe raza comunei Curcani, în dimineața de 25 iulie a.c., ora 0845, un autoturism marca Opel, condus de R. Aurică, de 53 ani, din localitate, care nu avea dreptul de a conduce autovehicule ca urmare a unei măsuri anterioare de suspendare a acestui drept.
În cauză s-a întocmit dosar penal.


În seara de 25 iulie a.c., ora 2150, agenți de poliție au oprit pe bulevardul Tineretului, din municipiul Oltenița, un autoturism marca Renault, condus de D. Ionuț, de 39 ani, din municipiul Buzău, care emana halenă alcoolică.
În urma testării cu aparatul alcooltest, acesta a prezentat o concentrație de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice.
În cauză s-a întocmit dosar penal.


Accidente de circulație

În seara de 25 iulie a.c., în jurul orei 18.10, pe D.N. 4, în comuna Curcani, satul Sălcioara, M. Nicolae, de 62 ani, din comuna Chirnogi, județul Călărași, conducea un autoturism marca Dacia Logan, când a surprins și accidentat pe T. Marian, de 44 ani, din comuna Curcani, care se deplasa pe bicicletă, în aceeași direcție de mers și, din cauza stării de ebrietate, s-a dezechilibrat spre stânga, fiind acroșat de autovehicul.
În urma accidentului a rezultat vătămarea biciclistului, care a refuzat să fie transportat la spital.
Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar biciclistul a prezentat o concentrație alcoolică de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză sunt continuate cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul.


În ziua de 25 iulie a.c., ora 10.15, pe D.N. 31, în afara comunei Ciocănești, județul Călărași, D. Vasile, de 26 ani, din municipiul Călărași, a condus un autoturism marca Renault și a surprins și accidentat ușor pe I. Cătălin, de 38 ani, din comuna Ciocănești, care se deplasa cu bicicleta în același sens de mers și, fiind sub influența băuturilor alcoolice (0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat), a schimbat brusc direcția, fără să se asigure.
În cauză sunt efectuate cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Comentariile sunt inchise.