IPJ Calarasi – Buletin de presa

Media 10:48 am - 5 iunie, 2013 Comentariile sunt închise pentru IPJ Calarasi – Buletin de presa

Mandat european de arestare, pus în executare de polițiștii călărășeni

Polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Oltenița au depistat pe raza comunei Ulmeni, la data de 04 iunie a.c., pe P. Mihaela, de 32 ani, din municipiul Călărași, persoană pe numele căreia autoritățile judiciare din Spania au emis un mandat european de arestare.
Femeia, cercetată în Spania pentru săvârșirea de infracțiuni de trafic de droguri, a fost prezentată de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Călărași, potrivit procedurilor, în fața magistraților Curții de Apel București pentru confirmarea mandatului de arestare, apoi a fost depusă în arestul DGPMB în vederea extrădării.


Accidente rutiere ușoare

În seara de 03 iunie a.c., ora 22:00, pe D.N. 4, în timp ce conducea un autoturism marca Opel pe raza localității Gruiu, orașul Budești, C. Eugen, de 33 ani, din comuna Radovanu, județul Călărași, a surprins și accidentat ușor pe M. Ștefan, de 69 ani, din satul Gruiu, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis și fără să se asigure.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.


În ziua de 04 iunie a.c., ora 10.15, C. Marius, de 45 ani, din municipiul Călărași, a condus un autoturismul marca Dacia Logan pe strada Portului, din Călărași, și, la intersecția cu strada Grivița, nu a respectat semnificația indicatorului

„Oprire”, intrând în coliziune cu alt autoturism Dacia Logan, condus de N. Ștefan, de 60 ani, din Călărași.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a lui N. Ștefan.
Cei doi conducători auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.
În cauză sunt continuate cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor producerii evenimentului rutier.


Dosar penal pentru conducerea, fără permis, a unui moped

În ziua de 04 iunie a.c., agenți din cadrul Postului de Poliție Chirnogi au oprit pe D.N. 41 un moped, condus de V. Mădălin, de 25 ani, din municipiul Oltenița, care nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.
Polițiștii au întocmit dosar penal în cauză.

Comentariile sunt inchise.