IPJ Calarasi – Buletin de presa

Media 11:53 am - 27 mai, 2013 Comentariile sunt închise pentru IPJ Calarasi – Buletin de presa

Infracțiuni la regimul circulației rutiere, constatate de polițiști

Agenți din cadrul Postului de Poliție Vîlcelele au depistat pe D.C. 25, la data de 25 mai a.c., ora 00.10, pe T. Dumitru, de 42 ani, din comuna Dragoș Vodă, județul Călărași, care conducea un autoturism marca Dacia și care a prezentat la testarea cu aparatul etilotest o concentrație alcoolică de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorul auto a fost transportat la Spitalul Județean Călărași, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În seara de 24 mai a.c., or 1720, agenți din cadrul Postului de Poliție Spanțov au depistat în trafic un moped condus de G. Gabriel, de 17 ani, din comuna Spanțov, care nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

În dimineața de 25 mai a.c., ora 09.45, polițiștii au depistat pe D.N. 31, pe raza comunei Spanțov, pe A. Jenel, de 36 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism marca Opel, fără a poseda permis de conducere.

În seara de 25 mai a.c., ora 21.17, agenți din cadrul Biroului Rutier Călărași au depistat pe strada Al. Tineretului pe P. Constantin, de 59 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism marca Dacia Logan, având o concentrație alcoolică de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorul auto a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În noaptea de 25/26 mai a.c., în jurul orei 05,50, agenți din cadrul Poliției Orașului Lehliu-Gară au oprit pe strada Industriei un autoturism marca Daewoo, condus de N. Gheorghe, de 20 ani, din comuna Sălcioara, județul Ialomița, care emana halenă alcoolică.
Fiind testat cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,45 mg/l alcool pur în aerul respirat.

În ziua de 26 mai a.c., în jurul orei 1935, agenți din cadrul Postului de Poliție Chirnogi au oprit în trafic un moped condus de V. Marius, de 18 ani, din comuna Mitreni, județul Călărași, care nu posedă permis de conducere.

Polițiștii rutieri au întocmit în toate aceste situații acte premergătoare sub aspectul comiterii de infracțiuni prevăzute și sancționate de OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Accidente rutiere, produse pe raza județului

În ziua de 25 mai a.c., ora 01.50, în timp ce conducea o autoutilitară marca Iveco, pe D.N. 3, în afara localității Cuza Vodă, din direcția Lehliu Gară către Călărași, pe fondul adormirii la volan, M. Marian, de 39 ani, din Călărași, a pierdut controlul asupra autovehiculului. Mașina a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un copac de pe marginea drumului.
În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto.

La data de 26 mai a.c., ora 16.25, pe D.N. 4, în interiorul comunei Frumușani, S. Aurelia, de 41 ani, din localitate, în timp ce conducea autoturismul marca Peugeot, pe fondul nerespectării priorității de trecere, a intrat în coliziune cu o motocicletă marca Yamaha, care circula din sens opus, condusă de C. Lavinia, de 31 ani, din municipiul București.
Din accident a rezultat rănirea gravă a lui C. Lavinia.

În ziua de 26 mai a.c., ora 17.40, pe D.N. 3, în afara localității Plevna, comuna Lupșanu, D. Nicoleta, de 29 ani, din comuna Chiajna, județul Ilfov, a condus un autoturism marca Kia și pe fondul neadaptării vitezei pe un segment de drum în curbă, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare. Autoturismul a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un copac, unde a luat foc.
Conducătoarea auto a fost scoasă din autoturism, însă, din cauza leziunilor suferite a decedat la scurt timp.

Polițiștii au deschis dosare penale în aceste situații pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii accidentelor rutiere.

Comentariile sunt inchise.