IPJ Calarasi – Buletin de presa

Media 3:06 pm - 15 mai, 2013 Comentariile sunt închise pentru IPJ Calarasi – Buletin de presa

Polițiștii au identificat 4 bărbați din Comuna Dragalina, care au tâlhărit o persoană, în urmă cu câteva zile

Activitățile de investigare și cercetare desfășurate la nivelul Secției 4 Poliție Rurală Dragalina, sub coordonarea adjunctului șefului Poliției Municipiului Călărași, au condus la identificarea lui: C. Moldoveanu, de 39 ani, P. Adrian, de 35 ani, T. Ștefan, de 36 ani și M. Marian, de 36 ani, toți din Comuna Dragalina, care în ziua de 10 mai a.c., în jurul orei 10.30, au sustras de pe terenul părții vătămate M. Stelică, de 37 ani, din aceeași localitate, o căruță de lucernă, iar când acesta a încercat să-i oprească, l-au agresat fizic, lovindu-l cu picioarele și împingându-l.
În continuare, polițiștii efectuează cercetări față de cele patru persoane suspecte, în stare de libertate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluție prin parchet.

Spanțov – identificată de oamenii legii după ce a sustras dintr-o locuință mai multe bunuri

Lucrătorii Postului de poliție Spanțov, în baza activităților informative efectuate, au probat activitatea infracțională a lui C. Mirele, de 32 ani, din Comuna Spanțov, persoană suspectă de comiterea infracțiunii de furt calificat, în dauna părții vătămate C. Iulian, din aceeași localitate.
Oamenii legii au stabilit faptul că în ziua de 11 aprilie a.c., suspecta a pătruns în locuința părții vătămate, pe o ușă neasigurată, de unde au sustras mai multe bunuri.
Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate și restituit părții vătămate.
În continuare, polițiștii efectuează cercetări, față de C. Mirele privind alte cauze penale aflate în evidență.

Sohatu – persoane surprinse de către polițiști în timp ce transportau în atelajele hipo mai multe plăci din beton

Aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza Comunei Sohatu, lucrători din cadrul Postului de poliție Sohatu, au depistat ieri, 14 mai a.c., în jurul orei 13.30, un număr de cinci persoane ce transportau cu trei atelaje hipo, mai multe plăci din beton cu dimensiunile 2,5m x 1 m.
Polițiștii au stabilit identitatea persoanelor depistate, respectiv: R. Marian, de 32 ani, G. Florin, de 28 ani, A. George, de 24 ani, M. Radu, de 27 ani și N. Niculae, de 20 ani, toți din Comuna Sohatu, județul Călărași.
Fiind întrebați de proveniența bunurilor transportate, cei 5 bărbați au declarat că le-au luat de la un canal dezafectat, situat în apropierea localității Sohatu, însă din verificarile întreprinse de polițiști, s-a stabilit că bunurile provin de la o instituție de profil din Municipiul Călărași.
Pe numele celor 5 persoane suspecte a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând a se propune soluție prin parchet.

Persoane depistate în trafic, la volanul autovehiculelor, fără permis de conducere

În ziua de 14 mai a.c., ora 09.00, agenți de poliție din cadrul Biroului Rutier Călărași au depistat pe strada Aurora din Municipiul Călărași pe M. Mihai, de 23 ani, din Călărași, în timp ce conducea mopedul marca Jonway, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.
În cauză a fost întocmit dosar penal, pe numele tânărului, pentru infracțiunea de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere, urmând a se propune soluție prin parchet.

Ieri, 14 mai a.c., în jurul orei 10.30, lucrători din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Curcani au depistat pe DJ 402, pe raza Comunei Curcani, pe G. Gheorghe, de 60 ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea autoturismul marca Dacia 1310, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicul.
Totodată, conducătorul auto a refuzat să fie testat cu aparatul alcooltest și recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
Pe numele bărbatului, polițiștii au întocmit dosar penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor, să se propună soluție prin parchet.

Călărași – polițiștii au identificat la scurt timp după comiterea faptei, o persoană suspectă de furt calificat

În urma activităților desfășurate privind furtul comis în perioada 11 – 13 mai a.c., în dauna părții vătămate N. Marian, de 49 ani, din Municipiul Călărași, lucrători din cadrul Poliției Municipiului Călărași au identificat pe R. Florica, de 44 ani, din aceeași localitate, persoană suspectă de comiterea faptei.
Polițiștii au stabilit faptul că femeia a sustras prin smulgere, din jardiniere, 12 flori, specia mușcată românească, aflate la geamurile apartamentului părții vătămate, pe exterior.
Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate.
În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Cei doi suspecți, prezentați instanțelor de judecată, au primit ieri, mandate de arestare preventivă

Polițiștii au prezentat ieri, 14 mai a.c., Judecătoriei Călărași, pe minorul E. Ionuț, de 17 ani, din Comuna Modelu, suspect de comiterea mai multor infracțiuni de furt din locuințe, situate pe raza localității Modelu, pe numele căruia, a fost emis mandatul de arestare preventivă pe o perioadă de 19 zile.

În decursul zilei de 14 mai a.c., N. Marian, de 25 ani, din Comuna Glina, județul Ilfov, suspect de comiterea infracțiunii de furt de cablu telefonic de pe raza Comunei Curcani, a fost prezentat Judecătoriei Oltenița, cu propunere de arestare preventivă, pe numele acestuia fiind emis un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 zile.

Comentariile sunt inchise.