IPJ Calarasi – Buletin de presa

Media 12:03 pm - 10 mai, 2013 Comentariile sunt închise pentru IPJ Calarasi – Buletin de presa

Călărași – arestat preventiv, sub aspectul infracțiunii de refuz de recoltare de probe biologice

D. Nicolae, de 33 ani, din municipiul Călărași, suspectat de săvârșirea infracțiunii de „refuzul, împotrivirea ori sustragerea conducătorului unui autovehicul de a se supune recoltării probelor biologice sau testării aerului expirat, în vederea stabilirii alcoolemiei”, faptă prevăzută și pedepsită de OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, a fost prezentat ieri, 09 mai, Judecătoriei Călărași, cu propunerea de arestare preventivă.
În dimineața de Paște, bărbatul, care conducea un autoturism marca Opel, pe strada Eroilor din municipiul Călărași, a fost implicat într-o tamponare și, fiind condus la spital, a refuzat recoltarea de probe biologice.
Magistrații au emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, fiind depus în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași.

Fundulea – mandat, pus în executare de polițiști

Polițiștii din Fundulea au pus în aplicare ieri un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Lehliu-Gară pe numele lui S. Vartolomeu, de 29 ani, din orașul Fundulea, județul Călărași.
Bărbatul, condamnat la 2 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de furt, a fost depus în Penitenciarul Slobozia pentru executarea pedepsei.

Cuza Vodă – conducea un moped, fiind sub influența alcoolului și fără a poseda permis

În ziua de 09 mai a.c., ora 15.15, agenți din cadrul Postului de Poliție Cuza Voda au depistat în trafic pe L. Iulian, de 49 ani, din localitate, care conducea un moped, fără a poseda permis de conducere.
La testarea cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație alcoolice 0,49 mg/l alcool pur in aer expirat, fiind condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul rutier.

Comentariile sunt inchise.