Interventie pirotehnica a reprezentantilor ISU Calarasi

Media 3:47 pm - 11 iulie, 2013 Comentariile sunt închise pentru Interventie pirotehnica a reprezentantilor ISU Calarasi

Un angajat al unei societăți private din Călărași a descoperit, în timp ce săpa un șanț în incinta întreprinderii, un proiectil perforant de calibru 85 milimetri – (muniție rămasă neexplodată).

Un echipaj de specialiști pirotehniști din cadrul I.S.U. „Barbu Știrbei” al județului Călărași a intervenit prompt la fața locului și a înlăturat pericolul.

În data de 10.07.2013, ora 13.15, un echipaj de specialiști pirotehniști din cadrul Detașamentului de pompieri Călărași s-a deplasat în zona combinatului siderurgic, pentru ridicarea, asanarea teritoriului de muniția rămasă neexplodată și transportul unui proiectil perforant de calibru 85 milimetri.

Respectivul proiectil perforant a fost descoperit pe o proprietate privată, aparținând unei societăți comerciale, în timp ce acesta efectua săpături în incinta întreprinderii.

Conștientizând pericolul reprezentat de muniția rămasă neexplodată descoperită, acesta a anunțat de urgență organele abilitate, utilizând numărul de urgență 112, pentru a solicita intervenția echipajului pirotehnic.

Specialiștii pirotehniști din cadrul Detașamentului de pompieri Călărași au intervenit rapid la fața locului cu o autospecială și au ridicat proiectilul perforant, pe care l-au depozitat în vederea distrugerii ulterioare. 

Comentariile sunt inchise.