Intervenție pentru căutarea unei persoane înecate

Media 11:33 pm - 8 iulie, 2013 Comentariile sunt închise pentru Intervenție pentru căutarea unei persoane înecate

Un echipaj profesionist de căutare – salvare din cadrul Secției de pompieri Lehliu Gară a fost solicitat să intervină, cu o barcă pneumatică, pentru căutarea unui tânăr în vârstă de 29 de ani, care s-a înecat într-o baltă din localitatea Sărulești (crescătorie de pește).

În data de 06.07.2013, ora 11.49, pompierii militari din cadrul Secției de pompieri Lehliu Gară au fost solicitați, prin intermediul apelului unic de urgență 112, să acționeze pe raza localității Sărulești, la o baltă de agrement (crescătorie de pește), pentru căutarea unei persoane de sex masculin, în vârstă de 29 de ani, Ionuț O., care se înecase.

Pompierii militari au intervenit în acest caz cu un autocamion, o barca pneumatică de salvare, o cange și un rac cu cordiță.

Operațiunile de căutare – salvare a persoanei înecate s-au desfășurat timp de aproximativ o oră și 30 de minute, echipajul de pompieri găsind trupul neînsuflețit al persoanei înecate (cu rigiditate cadaverică), pe care au l-au scos pe mal și l-au predat unui echipaj de poliție.

Organele abilitate urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care tânărul în vârstă de 29 de ani și-a pierdut viața.

Comentariile sunt inchise.