Instituția Prefectului – Județul Călărași – Comunicat

Media 5:44 pm - 15 februarie, 2013 Comentariile sunt închise pentru Instituția Prefectului – Județul Călărași – Comunicat
Vineri, 15.02.2013 ora 1100, la invitația domnului Gabriel PODSKUBKA managerul Tenaris pentru Europa de Est, o delegație a Instituției Prefectului condusă de domnul subprefect Cornel COMAN a participat la întâlnirea cu reprezentanți ai S.C. Tenaris Silcotub SA, ce a avut drept scop prezentarea noul manager al afacerilor grupului pentru zona Europa de Est.
 
La reuniunea ce a avut loc la sediul din Călărași al societății Tenaris a participat atât domnul Răducu George FILIPESCU, președintele Consiliului Județean Călărași, cât și domnul Daniel DRĂGULIN, primarul municipiului reședință de județ.
 
Predarea de ștafetă a managerului Gabriel PODSKUBKA către succesorul său în această funcție, domnul Michele DELLA BRIOTTA, a avut loc la încheierea unui mandat de patru ani, concretizat în ascensiunea economică a Tenaris Silcotub, în ciuda dificultăților generate de criza economică globală. De asemenea, directorul oțelăriei Tenaris din Călărași, domnul Sergio GONZALES a cedat conducerea domnului Eduardo GUZMAN, ca urmare a avansării sale în ierarhia companiei.
 
Autorităților române li s-au prezentat, de către doamna Mihaela POPESCU, Manager Relații Instituționale în cadrul firmei, atât succesele cuantificate în creșterea producției, a numărului de angajați, a perfecționării continue a colectivului cât și acțiunile cu impact social întreprinse cu finanțarea Tenaris în sprijinul educației școlare, al protecției mediului și al promovării valorilor culturale și sportive în comunitățile locale unde firma își desfășoară activitatea. Au fost expuse, în același context, obiectivele de dezvoltare pe termen mediu și scurt ale Tenaris Silcotub, pentru atingerea cărora autoritățile prezente și-au declarat sprijinul.
15.02.2013

Comentariile sunt inchise.