Infracțiuni la regimul rutier constatate de polițiști

Media 2:51 pm - 31 mai, 2019 Comentariile sunt închise pentru Infracțiuni la regimul rutier constatate de polițiști

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au întocmit dosar penal unui bărbat care a condus un ansamblu de autovehicule sub influența alcoolului.
La data de 30 mai a.c., polițiștii au oprit pentru control pe strada Prelungirea Sloboziei, din municipiul Călărași, ansamblul de autovehicule format din autoutilitară și semiremorcă, condus de un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Constanța.
În urma testării cu aparatul etilotest acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,72 mg/l alcool în aerul expirat.
Cel în cauză a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.
Pe numele celui în cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.
Totodată, a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 3.045 de lei față de societatea la care bărbatul este angajat întrucât nu a fost verificată starea psiho-fizică a conducătorului auto, permițându-i efectuarea cursei, deși acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În dimineața zilei de 30 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fundulea au depistat pe DJ402, un tânăr în vârstă de 17 ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un moped neînmatriculat și fără a poseda permis de conducere.
Pe numele celui în cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Comentariile sunt inchise.