În urma atentatului din Boston, Partidul Conservator adresează un mesaj de solidaritate Ambasadei SUA la București

Media 6:48 pm - 17 aprilie, 2013 Comentariile sunt închise pentru În urma atentatului din Boston, Partidul Conservator adresează un mesaj de solidaritate Ambasadei SUA la București

Partidul Conservator adresează un mesaj de solidaritate Ambasadei Statelor Unite ale Americii la București și transmite sincere condoleanțe familiilor victimelor exploziilor produse în Boston, soldate cu mai mulți morți și răniți.
Partidul Conservator susține faptul că lupta împotriva terorismului trebuie să rămână o prioritate pentru comunitatea internațională, dar și pentru România, în calitate de membru al Alianței Nord Atlantice. Exploziile produse la maratonul din Boston reprezintă primul atac terorist produs în SUA după atentatele din 2001.
PC consideră că România trebuie să rămână pe deplin angajată în lupta împotriva terorismului, reiterându-și, totodată, angajamentul pentru promovarea, în continuare, alături de aliații săi, a păcii, toleranței și respectului pentru valorile și principiile democratice care stau la baza ideologiei conservatoare.

Comentariile sunt inchise.