ÎN SERVICIU, PENTRU SIGURANȚA COMUNITĂȚII

Media 10:49 pm - 6 mai, 2019 0

În acest weekend, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au intervenit la peste 120 de solicitări ale cetățenilor, au constatat 26 de infracțiuni și au aplicat 272 de sancțiuni contravenționale.
În perioada 03 – 05 mai a.c., peste 200 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, în sistem integrat cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.
Au fost organizate 2 acțiuni și s-a intervenit la 126 de evenimente, dintre care 123 au fost sesizate prin 112.
Ca urmare a activităților desfășurate, polițiștii au constatat 26 de infracțiuni, 2 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 2 măsuri preventive.
Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 272 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 100.000 de lei.
Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru creșterea siguranței în trafic, fiind constatate 2 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Au fost reținute 12 permise de conducere și retras un certificat de înmatriculare.
Poliția Română acționează permanent pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniștea comunității și, totodată, este pregătită să intervină atunci când situația o impune.

Lasă răspuns »