Imagini “emoționante” de la Grădina ZOO… pentru procurori

Media 1:43 am - 25 mai, 2023 Comentariile sunt închise pentru Imagini “emoționante” de la Grădina ZOO… pentru procurori

A trecut mai bine de un an de când Media Călărași a adus în atenția opiniei publice gravele nereguli de la Complexul de Agrement Dumbrava – Grădina ZOO din municipiul Călărași.

De atunci și până în prezent, nimeni nu a fost tras la răspundere pentru aceste nereguli.

Printre numeroasele articole publicate a fost și cel Intitulat „Comisarul de poliție a luat un ied „floriu” de la Grădina ZOO”, pe care noi l-am documentat corespunzător și nu ne-am amestecat în ancheta celor care s-au sesizat cu privire la aceste informații.

Dar, cum directoarea Blebea Valentina Georgiana ne acuză că am încălcat deontologia profesională și că am „ofensat” fără dovezi, prezentăm alte probe, care spunem că vor ușura sarcina celor care fac cercetări.

Într-una din fotografiile de mai jos este surprinsă o persoană care ține Iedul în brațe. Noi nu spunem cine este acea persoană, dar îi lăsam pe cel care conducea autoturismul să o facă în fața procurorilor care instrumentează dosarul penal pentru delapidare de la Grădina ZOO.

De asemenea, îl rugăm pe polițistul local Blebea Horia ca să se “sesizeze din oficiu” și să descopere “în mod miraculos”  cine se afla la volanul autoturismului în cauză, aceasta fiind o “ocazie de neratat” în a dovedi ce aptitudini de “copoi” are în noua sa profesie.

Totodată, îl rugăm pe comisarul șef de poliție Ivanus să nu uite de scuze și să nu mai încerce să intimideze jurnaliștii… așa cum a făcut-o în acest caz.

 

 

Comentariile sunt inchise.