Identificat rapid de polițiștii rutieri

Media 5:16 pm - 28 decembrie, 2021 Comentariile sunt închise pentru Identificat rapid de polițiștii rutieri

La data de 27 decembrie a.c., în jurul orei 07.30, Inspectoratul de Poliție Județean Călărași a fost sesizat prin apel 112 de către un bărbat în vârstă de 54 de ani, din comuna Dichiseni, județul Călărași, cu privire la faptul că în timp ce se deplasa cu bicicleta pe D.N.3B, a fost lovit în brațul stâng de o autoutilitare de culoare albă, șoferul continuându-și deplasarea în direcția orașului Fetești.
Imediat, la nivelul Serviciului Rutier Călărași s-a constituit o echipă operativă care a desfășurat cercetări și investigații, fiind anunțate toate echipajele de poliție din zonă, inclusiv cele de pe raza municipiului Fetești.
Ulterior, pe raza municipiului Fetești, un echipaj de poliție rutieră, a depistat în trafic o autoutilitara albă, la volan fiind identificat conducătorul auto, un tânăr în vârstă de 24 de ani.
​În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”vătămare corporală din culpă”, și ”părăsirea locului accidentului”, fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 ore față de șofer, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.
Activitățile au fost desfățurate cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Secției 1 Poliției Rurală Modelu și lucrătorilor din cadrul Poliției Municipiului Fetești.

Comentariile sunt inchise.