GRUP INFRACȚIONAL DESTRUCTURAT DE POLIȚIȘTI

Media 4:40 pm - 8 februarie, 2018 Comentariile sunt închise pentru GRUP INFRACȚIONAL DESTRUCTURAT DE POLIȚIȘTI

Un grup infracțional specializat în furturi din locuințe și anexe a fost destructurat de polițiști în urma a trei percheziții efectuate în municipiul Călărași.

La data de 07 februarie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Călărași cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, au efectuat 6 percheziții pe raza municipiului Călărași și au pus în aplicare 3 mandate de aducere.

Din verificările efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Călărași-Biroul de Investigații Criminale, s-a stabilit că începând cu anul 2017, trei bărbați, din Călărași, cu vârste cuprinse între 21 și 34 de ani, au săvârșit mai multe infracțiuni de furturi din locuințe și anexe, pe raza municipiului Călărași.

În urma perchezițiilor efectuate, mai multe bunuri furate au fost recuperate de polițiști.

Cei trei au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.

Astăzi, aceștia vor fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

Update: grup infracțional destructurat de polițiști

În ziua de 08 februarie a.c., Judecătoria Călărași a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile, față de doi bărbați, bănuiți că ar fi săvârșit mai multe infracțiuni de furturi din locuințe și anexe, pe raza municipiului Călărași.
Cei în cauză, au fost depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.
Față de al treilea bărbat, Parchetul de pe lângă Judecătoria Călărași, a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile.

Comentariile sunt inchise.