Grav accident rutier pe DN 3 soldat cu decesul a două persoane

Media 4:43 pm - 5 mai, 2022 Comentariile sunt închise pentru Grav accident rutier pe DN 3 soldat cu decesul a două persoane

Pompierii militari călărășeni au intervenit rapid la locul accidentului cu două autospeciale, una de descarcerare și una de prim ajutor SMURD

În accidentul rutier au fost implicate două autovehicule, un autocamion si un autoturism, ambele înmatriculate in județul Călărași.

În autocamion se afla o singură persoană, conducătorul autovehiculului, care este in afara oricărui pericol și nu prezintă traumatisme, iar in autoturism se aflau două două persoane încarcerate, un bărbat și o femeie, cu vârste cuprinse între 55 – 60 de ani.

În urma coliziunii puternice dintre cele două autovehicule, cele două persoane încarcerate aflate in autoturism prezentau leziuni incompatibilitate cu viața si au fost declarate decedate.

La accident s-au deplasat un echipaj de descarcerare, un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Călărași și un echipaj al S.A.J. Călărași. (foto:ISU)

Comentariile sunt inchise.