Grav accident rutier la Independenţa

Media 1:07 pm - 16 septembrie, 2012 Comentariile sunt închise pentru Grav accident rutier la Independenţa

O persoană a fost rănită grav şi o alta uşor în urma unui accident rutier produs în noaptea de sâmbătă spre duminică pe raza localităţii Independenţa.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, inspector Ramona Tudor a declarat pentru mediacalarasi.ro că accidentul s-a produs după ce conducătorul unui autovehicul a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat.

Potrivit sursei citate, în urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a pasagerului din dreapta spate, un tânăr în vârstă de 19 ani din Independenţa, dar şi rănirea uşoară a pasagerului din stânga spate, un bărbat de 22 de ani din aceiaşi localitate. De asemenea, autovehiculul a fost avariat în proporţie de 90%.

Tânărul rănit grav a fost preluat de un echipaj de prim ajutor şi transportat la un spital din Capitală pentru acordarea de îngrijiri medicale.

După producerea accidentului conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuviinţarea organelor de poliţie, acesta fiind căutat în prezent de poliţişti.

Din verificările efectuate în baza de date se pare că şoferul posedă permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului rutier.

 httpv://youtu.be/R3OobGZl57U

Comentariile sunt inchise.