George Cătălin Șerban, noul președinte al Tribunalului Călărași

Media 10:00 pm - 6 decembrie, 2012 Comentariile sunt închise pentru George Cătălin Șerban, noul președinte al Tribunalului Călărași

George Cătălin Șerban va fi din luna ianuarie 2013 noul președinte al Tribunalului Călărași, ca urmare a câștigării concursului desfășurat în ultimele luni ale acestui an.

Acesta are printre priorități crearea unui "colectiv adevărat" în cadrul instituției pe care o va conduce.

"Vreau să încerc să schimb un pic bazele organizării (în tribunal -n.r.). Să încerc să creez un colectiv adevărat, să detensionez cumva situația. Nu este prea tensionată, dar se poate crea ceva mai multă coeziune și eventual să avem acolo coeficientul coeziunii de echipă. Astea ar fi prioritățile, restul sunt chestii care se adaptează pe parcurs, se clarifică. Nu sunt schimbări majore care ar trebui făcute acolo, cu siguranță sunt doar mici corecturi, mici corelări și eventual, inevitabil de fapt, o adaptare la ceea ce se întâmplă acolo, la propria personalitate, la propriul schimb managerial care va avea niște baze științifice cu siguranță. Vă voi promite că nu va fi nimic haotic, nu va fi nimic la întâmplare, totul se va desfășura conform legii, regulamentelor și cred că performanțele care sunt reale la nivelul tribunalului vor fi îmbunătățite, nu semnificativ, că nu e cazul, dar repet, cu mici corecturi până ajungem acolo unde ne merităm" a declarat, pentru www.mediacalarasi.ro, judecătorul George Cătălin Șerban.

Funcția de vicepreședinte a Tribunalului Călărași va fi ocupată de judecătorul Nicoleta Dumitru.

Comentariile sunt inchise.