Gala Națională a Premiilor Tineretului Național Liberal

Media 4:34 pm - 25 februarie, 2013 Comentariile sunt închise pentru Gala Națională a Premiilor Tineretului Național Liberal

Vineri, 22 februarie 2013., la Palatul Parlamentului – București ,  tinerii liberali din județul Călărași au participat la ce-a de-a VIII-a ediție a Galei Naționale a Premiilor Tineretului Național Liberal, care s-a desfășurat sub deviza ,, Născut liber, născut european ! ”.  În cadrul acestui  eveniment au fost premiați tinerii liberali de valoare cu realizări remarcabile în anul precedent, precum și seniori ai partidului.

 

Marele premiu al Galei Premiilor TNL – ediția a VIII-a a fost câștigat de către  domnul  Răducu George  Filipescu  – președinte PNL Calarasi, vicepreședinte național al PNL,  pentru sprijinul adus TNL Călărași – organizație ce de ani buni este considerată printre cele mai active din țara și pentru meritul de a fi sprijinit și promovat tinerii în administrația publică centrală și locală. TNL Călărași a mai fost nominalizat de asemenea  prin doamna deputat Raluca Surdu la categoria   ,,Cel mai activ tânăr în administrația centrală”  .

 

Reamintim că și în anii precedenți delegația tinerilor călarășeni s-a intors cu premii importante precum :  premiul pentru „Cel mai bun proiect internațional” pentru Școala Politică Dunarea de Jos, ediția a II-a,  în 2012 și premiul  „Cea mai activă filială județeană” in 2011  .

Președinte TNL Călărași

Drăgulin Alin-Bogdan

Comentariile sunt inchise.