Funcționar trimis în judecată pentru luare de mită

Media 11:05 pm - 13 aprilie, 2018 Comentariile sunt închise pentru Funcționar trimis în judecată pentru luare de mită

Ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Călărași au finalizat cercetările iar procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Călărași a dispus trimiterea în judecată, sub control judiciar, a inculpatului B.D.A., la data săvârșirii faptelor având calitatea de șef serviciu în administrația publică din Călărași, cu atribuții referitoare la concesionarea locurilor de veci, pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită.

În urma probatoriului administrat în cauză, a rezultat că în luna februarie a.c., un bărbat în vârstă de 50 ani, din municipiul Călărași a sesizat S.J.A. Călărași cu privire la faptul că funcționarul în cauză, i-a pretins suma de 2.000 euro în scopul concesionării a două locuri de veci.

Denunțul a fost înaintat de îndată și înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Călărași, iar în baza acestuia, echipa operativă alcătuită din ofițerii D.G.A. – Călărași și procurorul de caz au realizat prinderea în flagrant a funcționarului, după ce a primit, cu titlu de mită, suma menționată.

În cauză s-a beneficiat de sprijinul de specialitate al Serviciului Tehnic și al Serviciului Operații – Structura Centrală  D.G.A.

Comentariile sunt inchise.