FII MANDRU CA ESTI ROMAN!

Media 9:48 pm - 29 noiembrie, 2018 Comentariile sunt închise pentru FII MANDRU CA ESTI ROMAN!

Elevii clasei I A -Albinutele de la Scoala Gimnaziala Nicolae Titulescu Calarasi, indrumati de d-na prof. inv.primar Chipaila Flori, au celebrat Centenarul Marii Uniri. Albinutele au interpretat cantece patriotice, au dansat, au realizat lucrari artistice pe aceasta tema. A fost un prilej de a rememora faptele înaintașilor, pentru a fi demni de realizările istorice care au dus mai departe visul secular al tuturor românilor.

În șirul manifestărilor desfășurate sub egida „Centenar – Fii mândru că ești român!” în Școala Gimnazială „Nicolae Titulescu” s-au desfășurat numeroase activități în care au fost implicați elevii de la ciclul primar și gimnazial.

Programul de activități dedicate evenimentului a debutat cu deschiderea proiectului „Centenar – Fii mândru că ești român!”, în data de 16 octombrie 2018.

În fiecare zi, timp de șase săptămâni, elevii au ascultat piese de mare valoare din muzica instrumentală și corală românească, au vizionat filme documentare care prezintă momente ale lungului drum pe care l-a făcut România către Marea Unire și au admirat lucrări ale pictorilor reprezentativi români. Proiectul a avut ca scop celebrarea actului Marii Uniri, dar și întărirea încrederii elevilor în capacitățile creatoare ale poporului român.

Comentariile sunt inchise.