Expoziția de artă plastică “Mărturii cromatice”

Media 7:54 pm - 14 octombrie, 2020 Comentariile sunt închise pentru Expoziția de artă plastică “Mărturii cromatice”

Sambătă 10 octombrie a fost vernisată la Biblioteca Județeană “Alexandru Odobescu” din Călărași o expoziție de artă plastică “Mărturii cromatice” avându-i în calitate de curatori pe Florian Mihăilescu și Victor Grigore.
Simezele expoziției găzduiesc un număr mare de lucrări de artă realizate în stiluri și tematici diferite generând și o încântătoare paletă cromatică.
Toți expozanții sunt artiști plastici profesioniști și aparțin mai multor filiale a Uniunii Artiștilor Plastici din România: București, Brăila și Constanța printre ei figurând și cei care domiciliază în Călărași: Maria Bogatu Mănceanu, Silviu Ioan Soare, Victor Grigore și Cornel Ratcu.
Neavând o anumită tematică, expoziția este un bun prilej de meditație din partea vizitatorului întrucât multe dintre lucrări îl provoacă să descifreze unele mesaje izvorâte pentru a fi transmise – din gândirea și penelul artistului.
Expoziția a fost prezentată de criticul de artă Ana Amelia Dincă și va fi deschisă publicului până la data de 30 octombrie. (foto: Facebook)
Constantin Mitulescu

Comentariile sunt inchise.