Eveniment rutier, produs pe DN 21

Media 11:01 am - 25 august, 2017 Comentariile sunt închise pentru Eveniment rutier, produs pe DN 21

În seara de 24 august 2017, pe DN 21, la intersecție cu calea de acces spre autostrada A2, în afara localității Drajna, a avut loc un accident de circulație.
Din primele verificări efectuate de polițiștii sesizați despre producerea evenimentului rutier, a rezultat că o femeie de 50 ani, care conducea un autoturism pe DN 21 dinspre Slobozia, pe fondul neacordării priorității de trecere la efectuarea virajului stânga pentru a pătrunde spre A2, a fost lovită de un autoturism condus din sens opus de un bărbat de 31 ani.
După impact, unul dintre vehicule a fost proiectat pe sensul opus de mers într-un alt autoturism, condus de o femeie de 48 ani.
În urma accidentului, a rezultat rănirea gravă (fractură) a unei persoane și rănirea ușoară a altor patru pasageri în autovehiculele implicate.
Conducătorii celor trei autovehicule au fost testaţi de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.
În cauză sunt continuate cercetările pentru determinarea tuturor cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului.

Pentru reducerea riscului rutier, polițiștii recomandă conducătorilor auto ca înainte de a pleca în călătorie să se asigure că sunt odihniți pentru efectuarea deplasării în condiții de siguranță, să respecte limitele de viteză instituite pentru fiecare categorie de drum, să acorde prioritate tuturor celor în drept.
În nicio situație nu urcați la volan dacă ați consumat băuturi alcoolice!

Comentariile sunt inchise.