Echipa Romaniei a ocupat locul I pe natiuni la prima editie a cupei mondiale IFBB la culturism si fitness

Media 1:47 pm - 30 noiembrie, 2018 Comentariile sunt închise pentru Echipa Romaniei a ocupat locul I pe natiuni la prima editie a cupei mondiale IFBB la culturism si fitness

In zilele de 24 si 25 noiembrie a avut loc in orasul Cluj-Napoca prima editie a cupei mondiale IFBB la culturism si fitness.

La acest eveniment au fost prezenti sportivi din 26 de tari si un numar de 173 de participanti.

Echipa Romaniei a ocupat locul I pe natiuni cu un total de 72 de medalii dintre care 27 de aur, 25 de argint si 20 de bronz.

Din lotul Romaniei au facut parte si doi sportivi de la Fortus Calarasi, Florin Tamasanu si Lucian Arpasanu. In prima zi a concursului sportivii nostri au concurat la categoriile de juniori obtinand rezultate foarte bune, Florin Tamasanu locul II medalie de argint (vicecampion ) cat. Culturism clasic juniori si Viorel Arpasanu locul III cat. Fitness masculin juniori. In a doua zi a concursului concurand la aceleasi categorii dar la seniori au obtinut urmatoarele rezultate : Florin Tamasanu locul III categoria culturism games clasic seniori si Viorel Arpasanu locul V categoria fitness masculin seniori.

Sportivii Calaraseni au reprezentat cu cinste culorile Romaniei in ajunul serbarii a 100 de ani de la Marea Unire.

Comentariile sunt inchise.