Drama unei familii din comuna Spanțov

Media 12:34 am - 5 martie, 2019 0

O familie din comuna Spanțov trăiește o adevărată dramă după ce și-a pierdut un membru în urma unui accident rutier produs pe 12 februarie a.c. în satul Stancea.

Este vorba despre familia Drugu al cărui băiat în vârstă de 29 ani a decedat la spital la câteva zile de la nefericitul eveniment. Această familie nu își dorește decât ca organele abilitate să își facă datoria și sa îl tragă la răspundere pe cel vinovat de producerea accidentului, lucru care până în prezent se pare că nu prea se întâmplă.

”Vă rog din suflet să mă ajutati să distribuim toti că datorită unui accident rutier pe data de 12/02 /2019 în satul Stancea, Com Spantov, Jud Călărasi copilasul meu Drugu Mirel de 29 de ani a fos omorît si zdrobit de un sofer care a mai avut alte două accidente înainte în care persoanele au ramas cu vătămări corporale grave. Mă intreb oare există dreptate în tara asta pentru că au trecut 16 zile de la accidentul în care copilasul meu iau luat viata iar organele politiei nu m-au informat cu absolut nimic si nici măcar au venit să mă intrebe dacă cumva a supravietuit sau a decedat în urma accidentului” a scris Anișoara Drugu, mama tânărului decedat, pe o rețea de socializare.

Și sora tânărului decedat a scris pe rețeaua de socializare următoarele: ”Nu ştiu cui să mă adresez pentru a denunţa public corupţia şi situaţia în care s-a efectuat ancheta accidentului de trafic, unde fratele meu de 29 ani şi-a pierdut viaţa. Modul în care autoritățile nu au acționat într-un mod relevant sunt mai mult de 10 martori și 7 camere de supraveghere la fața locului accidentului, dar absolut nimeni nu le-a cerut să le vadă și să stabilească circumstanțele.”

În sperața că organele abilitate își vor face datoria, vă anunțăm că vom avea în atenție acest subiect și vom reveni cu noi informații.

 

 

 

 

 

Lasă răspuns »