Două persoane rănite într-un accident rutier pe DN3A

Media 8:36 pm - 15 octombrie, 2012 Comentariile sunt închise pentru Două persoane rănite într-un accident rutier pe DN3A

Două persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs, luni seara, pe DN3A, în apropierea localităţii Dâlga.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, inspector Mihaela Adriana Stan a declarat pentru www.mediacalarasi.ro că din primele date reiese că în accident este implicat un tractor care s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Potrivit sursei citate, cele două persoane se aflau în cabina tractorului.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie şi unul de prim ajutor SMURD.

În continuare, se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor producerii evenimentului rutier.

Update: Potrivit I.P.J. Călăraşi, în urma cercetărilor s-a stabilit că la data de 15 octombrie a.c.,  ora 20.15, pe D.N. 3A, pe raza Comunei Dor Mărunt, O. Constantin, de 37 ani, din comuna Dor Mărunt, în timp ce conducea tractorul marca U 650, neînmatriculat, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a pierdut controlul vehiculului şi părăsind partea carosabilă, s-a răsturnat.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a conducătorului vehiculului şi a lui M. Daniel, de 38 ani, din aceeaşi localitate, pasager în tractor.

Oamenii legii au stabilit că şoferul vehiculului posedă permis de conducere categoriile B, BE, C, CE, D, DE, din anul 1994, în prezent având dreptul de a conduce suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal, conform prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 republicată.

Comentariile sunt inchise.