Două ”capre de lopătar” din Grădina Zoologică, tăiate și făcute porții

Media 11:10 am - 29 iulie, 2022 Comentariile sunt închise pentru Două ”capre de lopătar” din Grădina Zoologică, tăiate și făcute porții

Despre faptul că mai multe animale din Complexul de Agrement Dumbrava – Grădina ZOO din municipiul Călărași au fost tăiate și făcute pachete pentru consum și apoi transportate la anumite persoane, am mai scris dar procurorii evită să cerceteze aceste fapte ilegale.

Pentru ”a le da puțin curaj” le mai punem la dispoziție o înregistrare în care un angajat vorbește despre faptul că două ”capre de lopătar” din Grădina Zoologică au fost tăiate și apoi făcute porții ca de obicei.

Menționăm că angajatul este cel care a dezvăluit că a deschis țarcul și a fost prezent atunci când i s-a predat un ied floriu unui comisar de poliție.

https://mediacalarasi.ro/comisarul-de-politie-a-luat-un-ied-floriu-de-la-gradina-zoo/

Totodată, precizăm că acesta este unul dintre angajații care a recunoscut că a participat la tăierea animalelor de la Grădina ZOO, la cererea conducerii.

https://mediacalarasi.ro/mai-multe-animale-din-gradina-zoo-au-fost-taiate-pentru-consum/

Din nefericire, acest angajat în vârstă de 46 ani a fost găsit spânzurat, în noaptea de luni spre marți, în locuința sa din comuna Cuza Vodă.


Angajații de la Grădina Zoologică au păstrat tăcerea cu privire la această activitate ilegală până la momentul în care directoarea Blebea Valentina Georgiana a încercat să se debaraseze de cei incomozi, cerându-le demisia sau încercând înlăturarea prin înscenarea unei proceduri disciplinare.

De asemenea, le mai ”oferim” procurorilor și două fotografii cu niște ”improvizații”, iar acestora nu le rămâne decât să facă demersuri pentru a afla la ce erau folosite.

Este vorba despre o fotografie din grajdul pentru animale al Grădinii Zoologice și una de la fânar.

 

 

Comentariile sunt inchise.