Dezvăluiri incendiare ale administratorului Complexului de Agrement Dumbrava

Media 8:24 pm - 8 iunie, 2022 Comentariile sunt închise pentru Dezvăluiri incendiare ale administratorului Complexului de Agrement Dumbrava

Administratorul Complexului de Agrement Dumbrava (Grădina ZOO) din municipiul Călărași, Marian Udrea dezvăluie cum la sediul primăriei municipiului Călărași i s-a comandat să acționeze împotriva unui coleg de muncă pentru a fi dat afară din serviciu.

Pentru început redăm un scurt fragment: 

”Am fost eu cu ea (n.r. – directoarea complexului Blebea Valentina Georgiana) la primărie… o țigăneală acolo… nu mai știu cine a fost… era și primarul, era multă lume… nu-i cunosc pe toți, adică după nume… îi cunosc după față. (…)  Că ai venit acuma și că ești omul doamnei, omul nostru… așa s-a exprimat…(…)  tu trebuie să faci ceea ce este corect… să-l urmărești pe șofer și să îl ajuți să plece… tu, în momentul în care ai făcut-o vei fi tratat ca unul dintre noi… (…) Și primarul… primarul este mână în mână cu ei… (…) Toate au fost comandate… haide ca să continui…” 

La Complexul de Agrement Dumbrava sunt o serie de nereguli despre care am mai scris, dar autoritățile locale se fac că nu le văd deoarece interesele personale ale unora sunt mult mai mari.

Dacă ceea ce a dezvăluit Marian Udrea este adevărat, atunci ”MAFIA” din primărie și complex va trebui urgent destructurată de organele competente care se pot sesiza și din oficiu în urma apariției acestui fragment audio.

Vom reveni cu noi dezvăluiri.

Comentariile sunt inchise.