Deputatul PDL Vasile Iliuță: USL face campanie la Vîlcelele cu jandarmii și poliția

Media 5:00 pm - 13 februarie, 2013 Comentariile sunt închise pentru Deputatul PDL Vasile Iliuță: USL face campanie la Vîlcelele cu jandarmii și poliția

Deputatul PDL Vasile Iliuță a afirmat miercuri într-o conferință de presă că USL face campanie la Vîlcelele cu jandarmii și poliția.

”Cred că dacă folosim instituțiile statului să ne facem campanie e un lucru neplăcut. Trebuie să ne dăm seama că USL-ul astăzi încearcă să folosească instituțiile statului în scop politic” a declarat deputatul Vasile Iliuță, în cadrul conferinței de presă susținută la sediul Organizației județene a PDL Călărași.

Deputatul a mai adăugat că dacă va fi nevoie să demonstreze faptul că poliția a fost prezentă în timpul campaniei vor sparge cauciucurile autovehiculelor acestora.

”Dacă este nevoie să le spargem cauciucurile să dovedim că poliția a fost prezentă la următoarea dacă vine poliția le spargem cauciucurile” a mai spus Vasile Iliuță.

Totodată, în conferința de miercuri, Vasile Iliuță a prezentat presei candidatul PDL la primăria Vîlcelele și anume pe Gabriel Oroianu.

Postul de primar al comunei Vîlcelele a rămas vacant după ce Vasile Iliuță a câștigat mandatul de deputat, iar pentru ocuparea acestuia pe 24 februarie vor avea loc alegeri.

Comentariile sunt inchise.