Depistat la volan fără permis de conducere și sub influența alcoolului

Media 4:33 pm - 4 iulie, 2019 Comentariile sunt închise pentru Depistat la volan fără permis de conducere și sub influența alcoolului

Polițiștii desfășoară zilnic acțiuni menite să contribuie la consolidarea gradului de siguranță a participanților la trafic.
În dimineața zilei de 04 iulie a.c., polițiștii au oprit pentru control pe DN 4, în localitatea Frumușani, județul Călărași, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 25 de ani, din municipiul București.
La vederea polițiștilor, conducătorul auto s-a panicat și la oprire a acroșat un vehicul oprit în afara părții carosabile.
Ca urmare a verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar la testarea cu aparatul etilotest a prezentat o concentrație alcoolică de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Comentariile sunt inchise.