‘’Dăruim împreună’’, proiect de strângere de fonduri inițiat de compania ’’Ana și Cornel” pentru dotarea INSTITUTULUI CLINIC FUNDENI

Media 5:32 pm - 20 decembrie, 2013 Comentariile sunt închise pentru ‘’Dăruim împreună’’, proiect de strângere de fonduri inițiat de compania ’’Ana și Cornel” pentru dotarea INSTITUTULUI CLINIC FUNDENI

București, 20 decembrie 2013: Compania ‘’Ana și Cornel’’ continuă seria campaniilor umanitare începute în anii anteriori și lansează proiectul de strângere de fonduri ‘’Dăruim împreună’’, prin care sprijină dotarea secției Terapie Intensivă din cadrul Institutului Clinic Fundeni.

69 de magazine ‘’Ana și Cornel’’ din întreaga țară vor acomoda urnele solidarității, unde clienții sunt încurajați să doneze diverse sume de bani, alăturându-se astfel unui demers salutar.

"Am luat decizia de a initia aceastã campanie umanitarã dând startul donațiilor în magazinele noastre, atat prin alocarea unor fonduri proprii, dar si prin incurajarea clientilor care ne pasesc pragul. Prin intermediul ‘’Dãruim împreunã’’, ne dorim sã fim alãturi de INSTITUTUL CLINIC FUNDENI, în vederea sprijinirii acestuia prin asigurarea unor condiții optime de desfãșurare a activitãții. Sperãm ca la sfârșitul acestei campanii, cu ajutorul celor care trec pragul magazinelor noastre, sã ajutãm la dotarea secției de Terapie Intensivã cu echipamente și materiale medicale, care sã-i ajute pe medici în salvarea de vieți’’ – a declarat Carmina Paraschiv, Directorul General al companiei ‘’Ana și Cornel’’.

Prin profesionalismul demonstrat și a recunoscutei tradiții în patologia dificilă cardio-vasculară, hepatică, renală, digestivă, hematologică, Institutul Clinic Fundeni, înființat în anul 1959, reprezintă un partener de încredere față de care compania ‘’Ana și Cornel’’ își  propune să fie alături pe termen lung.

Anual, în Institutul Clinic Fundeni, sunt internate peste 100.000 de persoane, se efectuează peste 300.000 de consultații și 6.000.000 de analize și investigații.

Compania ‘’Ana și Cornel’’ este una dintre cele mai importante companii producătoare de mezeluri din România, activând în domeniul producției, preparării și conservării cărnii și a preparatelor din carne. 

Comentariile sunt inchise.