Daniel Drăgulin, nemuţumit de unii salariaţi ai primăriei municipiului Călăraşi

Media 9:44 pm - 25 septembrie, 2012 Comentariile sunt închise pentru Daniel Drăgulin, nemuţumit de unii salariaţi ai primăriei municipiului Călăraşi

Primarul municipiului Călăraşi, Daniel Ştefan Drăgulin a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că este nemulţumit de activitatea Serviciului de Transporturi din cadrul instituţiei, deoarece angajaţii acestuia nu îşi îndeplinesc atribuţiile.

"Serviciul Transporturi din cadrul primăriei este o problemă pentru noi pentru că după părerea noastră atribuţiile pe care le au nu le duc la îndeplinire în totalitate" a declarat Daniel Ştefan Drăgulin, în cadrul conferinţei de presă susţinută la sediul instituţiei.

"Vrem să facem unele reorganizări şi ale personalului de acolo şi să-i lăsăm pe cei care considerăm noi că poate cu ajutorul lor se poate închega un nou colectiv" a mai spus primarul municipiului Călăraşi.

Acesta a dat şi un exemplu în sensul că unii angajaţi ai Serviciului de Transporturi au emis o autorizaţie de transport folosind o ştampilă a serviciului fără să ţină cont de faptul că aceasta se elibera după ce era analizată şi aprobată de primar sau viceprimari.

Daniel Ştefan Drăgulin a mai susţinut că în afară de cei de la Serviciul Transporturi care le crează nemulţumiri în cadrul instituţiei pe care o conduce mai sunt şi alţi angajaţi care "nu ar trebui să mai stea în primărie".

Comentariile sunt inchise.