DACĂ VREI SĂ DEVII POLIȚIST, ÎNSCRIE-TE!

Media 2:48 pm - 21 aprilie, 2023 0

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călărași organizează recrutarea și selecția candidaţilor pentru admiterea în cadrul unităţilor de învăţământ postliceal din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, sesiunea aprilie – iunie 2023, învăţământ cu frecvenţă, astfel:

1. pentru Şcoala de Agenţi de Poliţie “Vasile Lascăr”  Câmpina – 1340 de locuri;

2. pentru Şcoala de Agenţi de Poliţie “Septimiu Mureşan”  Cluj-Napoca – 300 locuri.

Locurile scoase la concursurile de admitere sunt comune – femei și bărbați, iar candidații se pot înscrie la o singură școală postliceală a M.A.I.

Înscrierea candidaților se realizează exclusiv online, în perioada 20 aprilie 2023 – 5 mai 2023, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, la adresa de e-mail resurseumane@cl.politiaromana.ro .

Cererea-tip de înscriere (Anexa nr.1), precum și, după caz, consimțământul privind solicitarea extrasului de pe cazierul judiciar (Anexa nr. 2) de către Inspectoratul de Poliție Județean Călărași, se completează de către candidați în mod lizibil, cu majuscule, se semneaza si se transmite exclusiv in format electronic (scanată în format pdf) la adresa de e-mail resurseumane@cl.politiaromana.ro .

Data limită pentru completarea dosarelor de recrutare în volum complet este 15 mai 2023, ora 16.00.

Despre condițiile de recrutare, documentele pe care trebuie să le conțină dosarul, evaluarea performanței fizice, proba de verificare a cunoștințelor și despre alte neclarități privitoare la admiterea în școlile de agenți de poliție, găsești pe site-ul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călărași, la secțiunea carieră – Admitere 2023 – Anunț concurs admitere școli posliceale de ordine publică M.A.I. sesiunea aprilie – iunie 2023, link-ul: I.P.J. CĂLĂRAȘI – Anunt concurs admitere școli postliceale de ordine publică MAI sesiunea aprilie-iunie 2023 (politiaromana.ro) .

Lasă răspuns »