Contradicții între declarația de avere a primarului municipiului Călărași și a soției sale

Media 1:36 pm - 21 iunie, 2018 Comentariile sunt închise pentru Contradicții între declarația de avere a primarului municipiului Călărași și a soției sale

Declarația de avere a primarul municipiului Călărași, Drăgulin Daniel Ștefan este contradictorie cu cea a soției sale Drăgulin Vasilica-Nicoleta deoarece la capitolul ”Clădiri” apar ca proprietari exclusivi a două imobile persoane diferite.

Primarul Drăgulin declară că proprietar exclusiv al acestor două imobile este soția sa Drăgulin Vasilica-Nicoleta, iar aceasta declară la rândul său că soțul este proprietar exclusiv.

Este vorba despre un apartament din municipiul Călărași dobândit în anul 1997 și o casă de locuit din comuna Dichiseni, sat Coslogeni, județul Călărași construită în anul 2008.

Contradicțiile au apărut după ce Drăgulin Vasilica-Nicoleta a fost angajată recent la Consiliul Județean Călărași pe funcția de consilier clasa I grad profesional superior la Direcția Urbanism și a fost obligată prin lege să completeze declarația de avere și de interese.

Drăgulin Daniel Ștefan mai vechi și mai versat în declarațiile de avere a completat pe parcursul anilor la capitolul ”Clădiri” ba că nu deține astfel de imobile, ba că soția sa Drăgulin Vasilica-Nicoleta este proprietară exclusivă a celor două imobile.

Oare cine spune adevărul în acest caz având în vedere și anii dobândirii bunurilor?

Așteptăm ca Agenția Națională de Integritate să rezolve această contradicție dintre cele două declarații de avere ale soților Drăgulin.

Declarațiile de avere și de interese sunt completate de persoanele declarante sub sancțiunile prevăzute de art. 326 din Noul Cod Penal care prevede:

”Declararea necorespunzătoare a adevărului, făcută unei persoane dintre cele prevăzute în art. 175 sau unei unităţi în care aceasta îşi desfăşoară activitatea în vederea producerii unei consecinţe juridice, pentru sine sau pentru altul, atunci când, potrivit legii ori împrejurărilor, declaraţia făcută serveşte la producerea acelei consecinţe, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.”

Mai jos declarațiile de avere:

Comentariile sunt inchise.