Constatări la regimul rutier

Media 4:04 pm - 30 iulie, 2019 Comentariile sunt închise pentru Constatări la regimul rutier

În seara zilei de 29 iulie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au oprit pentru control pe strada București, din municipiul Călărași, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani, din aceeași localitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul pentru depistarea substanțelor psihoactive, rezultatul fiind pozitiv, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge și urină.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive.

În ziua de 29 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Călărași au oprit pentru control pe strada Trandafirilor, din municipiul Călărași, un tânăr în vârstă de 17 de ani, din localitate.

Din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis.
***
Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere se poate pedepsi cu închisoarea de la 1 la 5 ani.

Comentariile sunt inchise.