Constatări ale polițiștilor rutieri în ultimele 24 de ore

Media 11:38 pm - 31 august, 2021 Comentariile sunt închise pentru Constatări ale polițiștilor rutieri în ultimele 24 de ore

Polițiștii rutieri desfășoară zilnic acțiuni menite să contribuie la consolidarea gradului de siguranță a participanților la trafic.
La data de 30 august a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au depistat pe strada Preot Dojan, din comuna Perișoru, județul Călărași, un bărbat în vârstă de 35 de ani, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.
La testarea cu aparatul etilotest acesta a prezentat o concentrație alcoolică de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis și sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
Cel în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.

De asemenea, polițiștii rutieri au depistat un tânăr în vârstă de 16 ani, din comuna Șoldanu, județul Călărași, în timp ce conducea un autovehicul, deși nu poseda permis.
Pe numele acestuia, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis.

Totodată, un bărbat din municipiul București, în vârstă de 32 de ani, a fost depistat în orașul Fundulea, județul Călărași, în timp ce conducea un autovehicul, deși avea acest drept suspendat.
A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis.

Comentariile sunt inchise.