Constatări ale polițiștilor la regimul rutier

Media 4:02 pm - 2 august, 2022 Comentariile sunt închise pentru Constatări ale polițiștilor la regimul rutier

Trei bărbați sunt cercetați de polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive.

În ziua de 01 august a.c., polișiștii Serviciului Rutier au oprit pentru control pe DN3, în afara municipiului Călărași, un bărbat, de 36 de ani, din municipiul București.
La testarea cu aparatul DrugTest a iesit pozitiv la metamfetamină.

În seara zilei de 01 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Călărași au depistat pe strada Locomotivei, din municipiul Călărași, un tânăr, de 23 de ani, din localitate, pozitiv la amfetamină.

De asemenea, în dimineața zilei de 02 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Călărași au depistat pe strada Mușețelului, din municipiul Călărași, un bărbat de 36 de ani, din localitate, pozitiv la cocaină.

Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare penal.

Totodată, la data de 01 august a.c., polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Fundulea au depistat pe DJ 402, în comuna Gostilele, județul Călărași, un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din comuna Ștefăneștii de Jos, județul Ilfov, în timp ce conducea un autoturism, deși nu poseda permis de conducere.
Pe numele celui în cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis.

Comentariile sunt inchise.