Conferinta de presa – ISU Calarasi – Video

Media 7:31 pm - 5 octombrie, 2017 Comentariile sunt închise pentru Conferinta de presa – ISU Calarasi – Video

Reprezentanții ISU Calarasi au susținut joi o conferinţă de presă la sediul instituției în cadrul careia au fost prezentate materiale privind situaţia operativă şi statistică a intervenţiilor în luna septembrie și materiale privind activitatea de intervenţie pe perioada sezonului cald cu privire la analiza comparativă a incendiilor de mirişte şi vegetaţie uscată (perioada iunie – septembrie; 2016 şi 2017);

De asemenea în cadrul acesteia s-a discutat despre activitatea de avizare / autorizare a unităţilor de învăţământ din judeţul Călăraşi (Situaţia autorizaţiilor emise la data de 30 septembrie 2017 unităţilor de învăţământ) dar si despre modificările legislative privind autorizarea obietivelor din punct de vedere al securităţii la incendiu şi alte aspecte privind activitatea celorlalte compartimente ale instituţiei.

La conferinta de presa au fost prezenţi: Prim adjunct al Inspectorului Şef – Maior Cîmpeanu Iulian, Şeful Centrului Operaţional Judeţean – Lt. col. Dragoman Mircea şi purtătorul de cuvânt al instituţiei.

Vezi conferinta de presa:

Comentariile sunt inchise.