CONDUCĂTOR AUTO IDENTIFICAT DE POLIȚIȘTI LA SCURT TIMP DUPĂ CE A ACROȘAT UN PIETON ȘI A PĂRĂSIT LOCUL FAPTEI

Media 3:33 pm - 7 septembrie, 2020 0

Un tânăr în vârstă de 26 de ani, din municipiul Slobozia, județul Ialomița, bănuit de comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului, a fost identificat de către polițiștii Serviciului Rutier Călărași.
Din cercetări a reieșit faptul că în seara zilei de 04 septembrie a.c., în timp ce acesta conducea o autoutilitară, pe DN 31, în localitatea Grădiștea, județul Călărași, din direcția Oltenița către Călărași, a acroșat un pieton care se angajase în traversarea părții carosabile printr-un loc nepermis și fără să se asigure.
Din accident a rezultat decesul pietonului, o femeie în vârstă de 59 de ani, din aceeași localitate.
În urma impactului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, însă, în scurt timp, acesta a fost identificat de polițiști.
Pe numele celui în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.
Tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.
Ulterior, la data de 05 septembrie a.c., Judecătoria Călărași a dispus față de acesta măsura arestului la domiciliu pe o durată de 30 de zile.

Lasă răspuns »