Condamnați la închisoare depuși în penitenciar de polițiști

Media 2:44 pm - 2 februarie, 2018 0

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au depus în penitenciar trei persoane condamnate la închisoare.

-La data de 31 ianuarie a.c., poliţiştii au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis pe numele unei tinere în vârstă de 23 de ani, din Budești, județul Călăraşi.
Tânăra, condamnată la 5 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor calificat a fost depusă în penitenciar.

-La data de 01 februarie a.c., poliţiştii au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis pe numele unui barbat în vârstă de 40 de ani, din satul Răzvani, jud. Călăraşi.
Bărbatul, condamnat de instanță la 7 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de consituire a unui grup infracțional și înșelăciune cu consecințe deosebit de grave, a fost depus în penitenciar.

-La data de 01 februarie a.c., poliţiştii au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis pe numele unui barbat în vârstă de 60 de ani, din satul Răzvani, jud. Călăraşi.
Bărbatul condamnat de instanță la 2 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de înșelăciune a fost depus în penitenciar.

Lasă răspuns »