Comunicatul de presă al instituției Avocatul Poporului – Biroul Teritorial Slobozia referitor la programul de acordare al audiențelor în județul Călărași

Media 2:59 pm - 2 martie, 2023 Comentariile sunt închise pentru Comunicatul de presă al instituției Avocatul Poporului – Biroul Teritorial Slobozia referitor la programul de acordare al audiențelor în județul Călărași

Miercuri – 8 martie 2023 – între orele 10:00 – 14:00, reprezentanții instituţiei Avocatul Poporului – Biroul Teritorial Slobozia vor fi prezenți în municipiul Călărași, pentru a acorda audienţe cetăţenilor din judeţul Călărași şi pentru a primi petiţii. Frecvența cu care se vor acorda audiențe în județul Călărași este lunară, urmând ca datele să fie comunicate publicului prin intermediul presei locale.
Activitatea se va desfășura la sediul Consiliului Judeţean Călărași, situat în municipiul Călărași, Strada 1 Decembrie 1918, nr. 1, în spaţiul pus la dispoziţie în acest scop.
Recomandăm persoanelor interesate să solicite telefonic la numărul 0243/233200 o programare prealabilă, iar pentru operativitate, la momentul acordării audienței să prezinte o cerere din care să rezulte pe scurt problemele cu care se confruntă, precum şi documente justificative, în copie.
Relații suplimentare se pot obține la numărul de telefon al Biroului Teritorial Slobozia al instituției Avocatul Poporului 0243/233200.
Totodată, cetățenii care doresc să se adreseze instituției Avocatul Poporului – Biroului Teritorial Slobozia pot transmite cererile și prin poștă, pe adresa biroului din municipiul Slobozia, Str. Episcopiei nr. 1, județul Ialomița sau prin e-mail pe adresa avpslobozia@avp.ro. Programul de audiențe la sediu și de dispecerat este următorul: luni-miercuri în intervalul orar 10.00-14.00, marți și joi în intervalul orar 12.00- 16.00.
Reamintim cetățenilor că, instituția Avocatul Poporului este o autoritate publică autonomă și independentă față de oricare altă autoritate publică din România și are drept drept scop apărarea drepturilor şi libertăţilor persoanelor fizice în raporturile acestora cu autorităţile publice. Slobozia, martie 2023

Comentariile sunt inchise.