COMUNICAT DE PRESĂ privind semnarea actului adițional 1 al contractului de finanțare pentru achiziționarea de echipamente pentru situații de urgență.

Media 8:39 pm - 25 mai, 2017 Comentariile sunt închise pentru COMUNICAT DE PRESĂ privind semnarea actului adițional 1 al contractului de finanțare pentru achiziționarea de echipamente pentru situații de urgență.

CJLa jumătatea lunii martie, Consiliul Județean Călărași încheia un contract, prin programul INTERREG România-Bulgaria, în valoare de 2 milioane euro (buget alocat județului Călărași), în care instituția noastră figurează ca beneficiar 2, lider de proiect fiind partea bulgară din Polski-Trambesh.
Miercuri, 24 mai a.c., la sediul BRCT a fost semnat actul aditional 1 al acestui contract de finanțare care privește achiziționarea de echipamente pentru situații de urgență: sistem mobil de pompare a apei cu o valoare estimată de 250.000 euro și o macara de 60 de tone cu o valoare estimată de 450.000 euro.
Proiectul bulgarilor în parteneriat cu Consiliul Județean Călărași are o valoare totală de 3.853.515 euro, iar pe lista activităților principale ale proiectului se află și organizarea de exerciții comune în domeniul situațiilor de urgență.

BIROUL DE PRESĂ

Comentariile sunt inchise.