Comunicat de presa privind proiectul de modernizare a rețelei de distribuție in municipiul Calarasi

Media 12:17 pm - 20 august, 2020 Comentariile sunt închise pentru Comunicat de presa privind proiectul de modernizare a rețelei de distribuție in municipiul Calarasi

Distrigaz Sud Rețele, în calitate de concesionar al serviciului de distribuție al gazelor naturale în municipiul Călărași, are ca obiectiv principal exploatarea în deplină siguranță a rețelei sale de distribuție precum și asigurarea parametrilor tehnologici solicitați de către clienții săi cu privire la presiunea și debitul gazului natural furnizat.
În acest scop, Distrigaz Sud Rețele are în desfășurare un proiect de modernizare a rețelei de distribuție din fonduri proprii, inclusiv aducerea la starea inițială a infrastructurii rutiere, în municipiul Călărași, Șoseaua Varianta Nord, Prelungirea București, localizată între Cimitirul Sfântul Lazăr și S.C. Comceh. Această lucrare va crește siguranța în exploatare atât a rețelei de distribuție, cât și a consumatorilor casnici și non-casnici.
Întrucât, în perioada derulării lucrărilor de modernizare, se va crea un discomfort temporar în traficul auto de pe tronsonul mai sus menționat, ne cerem scuze anticipat pentru inconveniențele ce vor fi create cosumatorilor și conducătorilor auto din zonă.

Vă mulțumim anticipat,

Biroul de Presă

Comentariile sunt inchise.