COMUNICAT DE PRESĂ privind măsurile de prevenție în actualul context epidemiologic

Media 6:32 pm - 10 martie, 2020 Comentariile sunt închise pentru COMUNICAT DE PRESĂ privind măsurile de prevenție în actualul context epidemiologic

Vă informăm că la data prezentă, la nivelul județului Călărași nu există nici un caz confirmat COVID 19 , nu există persoane suspecte pentru care probele sunt în lucru, nu există nici un contact cu caz confirmat pentru care probele sunt în lucru.

Direcția de Sănătate Publică Călărași face apel către populația județului să dea dovadă de responsabilitate, dar în același timp de rațiune și să sesizeze abaterile constatate de la normele impuse numai când pot fi oferite informații corecte, clare, verificabile .

La data prezentă sunt izolate la domiciliu un număr de 89 persoane , pentru care se asigură monitorizarea zilnică a stării de sănătate de personal DSP/personalul cabinetelor medicilor de familie , precum și verificare prin sondaj privind respectarea măsurii de izolare la domiciliu de către organele abilitate.

​Reamintim că informații pentru populație, informații pentru personalul medico-sanitar, evaluare de risc, sfaturi pentru călători, precum și situația la nivel global/național actualizată zilnic le găsiți pe site-ul www.cnscbt.ro.

Director executiv Departament Supraveghere
Cezar-Cristian Rădulescu

Medic Șef

Dr.Camelia Truică

Comentariile sunt inchise.