COMUNICAT DE PRESĂ

Media 4:49 pm - 20 ianuarie, 2016 Comentariile sunt închise pentru COMUNICAT DE PRESĂ

Primăria Municipiului Călărași, prin Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență, aduce la cunoștința călărășenilor că, începând de miercuri, 20 ianuarie, în incinta punctului de prim ajutor din Piața Orizont și la sediile instituției din str. București nr. 140A și str. Progresul (Direcția de Asistență Socială)  este oferit ceai cald între orele 10.00 și 14.00.

Totodată, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență atrage atenția călărășenilor asupra țurțurilor formați deasupra trotuarelor, dar și asupra obligativității acestora de a curăța de zăpadă și gheață trotuarele din fața spațiilor pe care le dețin. SVSU face apel către călărășeni pentru a atenționa autoritățile locale cu privire la persoanele fără adăpost pe care le întâlnesc sau despre care au cunoștință.

În același timp, pe perioada anotimpului rece, se impun o serie de măsuri de reducere și înlăturare a riscurilor de incendiu, printre care amintim: verificarea sobelor, centralelor termice și a coșurilor de evacuare a fumului și a gazelor fierbinți, utilizarea de mijloace de încălzire fără defecțiuni sau improvizații, evitarea suprasolicitării sobelor, a mijloacelor de încălzire sau a instalațiilor electrice.

BIROUL DE PRESĂ

Comentariile sunt inchise.