Comisarul de poliție a luat un ied ”floriu” de la Grădina ZOO

Media 7:23 pm - 1 iulie, 2022 Comentariile sunt închise pentru Comisarul de poliție a luat un ied ”floriu” de la Grădina ZOO

Într-un articol anterior, am informat opinia publică că un comisar de poliție a luat un ied de la Grădina Zoo, fără a preciza numele acestuia, deși îl cunoșteam, și fără a prezenta  alte amănunte, tocmai pentru a nu se interpreta că am fi urmărit denigrarea acestuia sau a instituției.

După apariția articolului, așa cum am scris la vremea respectivă, împuternicitul adjunct al Poliției Municipiului Călărași, comisar șef Ivănuș Răzvan George, a reacționat cu promptitudine și, telefonic, a solicitat  jurnalistului să se prezinte la sediul poliției pentru declarații, susținând că e vorba de un comisar de poliție și că sursa lui este foarte proastă, ori bună, încercând să îl intimideze pentru că și-a permis să facă o astfel de dezvăluire.

În discuția avută cu jurnalistul, împuternicitul Ivănuș a făcut referire la un amănunt pe care noi nu l-am publicat, deși îl cunoșteam, spunând că este vorba de o mașină,  fiind evident că încerca să afle câte amănunte  cunoaște jurnalistul despre comisarul de poliție și iedul pe care l-a luat de la ZOO.

Pentru a dovedi că sursele noastre sunt întotdeauna foarte bune, am publicat un „indiciu” pentru împuternicitul Ivănuș, respectiv imaginile video care surprind autoturismul la care acesta s-a referit în discuția telefonică cu jurnalistul, astfel încât proba să rămână conservată, mai ales că în imagini apare și un angajat al ZOO, care îl poate identifica cu ușurință, astfel încât există bază factuală pentru publicarea informațiilor și pentru verificarea lor de către organele abilitate.

Pentru a veni în sprijinul împuternicitului Ivănuș și pentru ca acesta să își prezinte scuzele față de jurnalist, ale cărui surse sunt foarte bune, mai revenim cu un ”indiciu”, deoarece  considerăm că neregulile pe care le-am dezvăluit prin articolele anterioare, chiar se impune să fie cercetate și să fie luate măsurile legale, pentru că, se pare că directoarea Blebea Valentina Georgiana nu a fost deranjată și nu a fost audiată de poliție întrucât, se pare că nici nu este în activitate, deoarece se pregătește pentru concursul pentru ocuparea postului de director pe durată nedeterminată, fiind singurul candidat înscris la concurs și susținut necondiționat de primarul municipiului Dulce Marius Grigore.

În continuare redăm un fragment din discuția angajaților de la ZOO, cu precizarea că unul dintre ei a fost prezent la predarea iedului către comisarul de poliție:

– Auzi bă, cum îl chema pe comisarul ăla… ăla care mi-a luat mie odată permisul? Ăla care a venit și a luat iedul ăla. Ai idee?

– Nu mă, că l-am întrebat și eu și nu a vrut să-mi spună decât că e comisar. Am văzut că avea toc de pistol, decât că era gol.

– Aaa, era gol?

– Da. Și avea și din ăla de cătușe, dar și ăla era gol.

(…)

– Cristi s-a dus și l-a ales, că i-a zis că: vreau unul floriu, să fie multicolor așa.. (…) . I l-a prins, i l-a arătat și i-a zis: da, e frumos! (n.n. comisarul a spus că e frumos)... L-a legat de picioare și i-al…

Mai jos audio – discuția purtată între angajații ZOO și imaginile cu autoturismul condus de comisarul de poliție care a luat iedul din ZOO:


 

Comentariile sunt inchise.