Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Călărași – Comunicat de presă

Media 2:40 pm - 20 ianuarie, 2014 Comentariile sunt închise pentru Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Călărași – Comunicat de presă

Incepand cu data de 20.01.2014 , Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Calarasi isi desfasoara temporar activitatea in Calarasi , str Flacara , sediu Primarie 2( cladirea SPCLEP Calarasi ), etaj 1 

.

Adresa de corespondenta va fi cea  mentionata anterior.

Primirea reclamațiilor de la consumatori se face la sediul temporar al  Comisariatului  Judetean pentru Protecția Consumatorilor Calarasi . Conform prevederilor legale reclamatiile si sesizarile se fac in format scris sau in format electronic si se transmit prin posta clasica sau electronica la sediile comisariatelor judetene sau se depun personal.

Reclamatia sau sesizarea se face în nume personal.

Reclamatia/sesizarea se rezolva in termenul legal (conform prevederilor O.G. nr. 27/2002), cu conditia ca aceasta sa fie insotita  de toate documentele probatorii, respectiv factura fiscala, bon fiscal sau chitanta, contract, certificat de garantie sau alte documente, dupa caz.

Pentru a putea fi instrumentate de catre comisari, reclamatiile  trebuie sa indeplineasca conditiile prezentate mai sus. În caz contrar acestea se clasează din lipsa de informatii.

Datele de contact ale CJPC Calarasi sunt :

Adresa :Calarasi , str Flacara , sediu Primarie 2( cladirea SPCLEP Calarasi ),  etaj 1

e-mail : reclamatii.calarasi@opc.ro

Tel: 0242-317897

Fax : 0242-312499 

Comentariile sunt inchise.