CERCETAȚI PENTRU CONTRABANDĂ CU ȚIGĂRI

Media 1:56 pm - 21 decembrie, 2019 Comentariile sunt închise pentru CERCETAȚI PENTRU CONTRABANDĂ CU ȚIGĂRI

2.740 de țigarete fără documente de proveniență au fost confiscate de polițiștii din Călărași.

La data de 20 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au pus în aplicare 7 mandate de percheziție domiciliară, în județul Călărași, la locuințele unor persoane bănuite de contrabandă cu țigarete.

În fapt, s-a stabilit că persoanele în cauză ar fi achiziționat și transportat pe raza județului Călărași țigări fără timbru fiscal, de proveniența Republica Moldova și Ucraina, în scop de comercializare.

În urma perchezițiilor efectuate, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor un număr de 2.740 țigarete, fără timbru fiscal.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,contrabandă”.

Totodată, au fost identificate și ridicate 129 articole pirotehnice (baterii, petarde, artificii) din categoria F2 și F3, interzise la deținere, fiind constituit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,orice operațiuni efectuate cu articole pirotehnice fără drept”.

La activități au participat polițiști din cadrul structurilor de investigarea criminalității economice, ordine publică, arme, explozivi și substanțe periculoase, criminalistică și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași.

Comentariile sunt inchise.