CERCETAȚI DE POLIȚIȘTI PENTRU TÂLHĂRIE ȘI TENTATIVĂ DE TÂLHĂRIE CALIFICATĂ

Media 4:47 pm - 14 iulie, 2022 0

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Călărași cercetează trei bărbați pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și tentativă de tâlhărie calificată.

La data de 06 iulie a.c., în jurul orei 22:44, pe strada Știrbei Vodă, din municipiul Călărași, persoane necunoscute au încercat să îi sustragă lanțul de aur unei femei, însă nu au reușit.

De asemenea, la data de 07 iulie a.c., în jurul orei 18:22, pe strada Bărăganului, din municipiul Călărași, persoane necunoscute i-au smuls unui tânăr lanțul de la gât.

Ca urmare a cercetărilor desfășurate cu operativitate, polițiștii au identificat autorii, aceștia fiind trei tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani, din municipiul Călărași.

Față de aceștia a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.

La data de 13 iulie a.c., 2 dintre aceștia au fost prezentați Judecătoriei Călărași, fiind emis mandat de arestare preventivă pe o durată de 30 de zile.

Totodată, cea de-a treia persoană urmează să fie prezentată astăzi, Judecătoriei Călărași, cu propunere de arestare preventivă.

Lasă răspuns »