Cercetați de polițiști pentru lovire sau alte violențe

Media 6:26 pm - 23 noiembrie, 2021 Comentariile sunt închise pentru Cercetați de polițiști pentru lovire sau alte violențe

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași cercetează două persoane pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe.
La data de 21 noiembrie a.c., polițiștii au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de o femeie în vârstă de 32 de ani, din comuna Dragalina, județul Călărași, cu privire la faptul că o persoană a fost agresată.
În fapt, în jurul orei 20:00, un bărbat în vârstă de 32 de ani, în timp ce se afla pe strada Eroilor, din comuna Dragalina, pe fondul unui conflict spontan ar fi fost lovit cu un obiect contondent în zona capului și a corpului.
Urmare a unor activități complexe informativ-operative și de cercetare penală au fost identificați 2 bărbați în vârstă de 47 și 22 de ani.
Față de aceștia a fost luată măsura reținerii pentru 24 ore, ulterior, la data de 22 noiembrie a.c., Judecătoriei Călărasi a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Comentariile sunt inchise.