Centrele de relaţii cu clienţii ale ENGIE Romania vor fi închise vineri, 11 septembrie

Media 11:49 am - 10 septembrie, 2020 0

Vineri, 11 septembrie, toate centrele de relaţii clienţi ale ENGIE Romania vor fi închise. Ziua de 11 septembrie este liberă pentru angajaţii companiei, conform prevederilor contractului colectiv de muncă în vigoare. Începând de luni, 14 septembrie, se revine la programul normal de funcţionare, ce poate fi accesat pe site-ul companiei, engie.ro.

Clienții au posibilitatea de a realiza diverse tipuri de operațiuni online, utilizând formularul de contact de pe site-ul engie.ro, www.engie.ro/contact, precum și prin intermediul aplicației engiemobile, disponibilă în Google Play și App Store.

Tipurile de operațiuni pe care clienții ENGIE le pot realiza online sunt următoarele:
• Vizualizarea detaliilor despre factură și consum;
• Plata online;
• Transmiterea index-ului lunar (alternativ, se poate transmite și la numărul de telefon 0800 800 200 pe baza codului de autocitire, regăsit pe factura de gaze naturale);
• Activarea facturii pe e-mail;
• Încheierea unui contract de energie electrică, gaze naturale și servicii tehnice;
• Schimbarea titularului de contract.
În ceea ce privește serviciul național de call-center, apelabil la numărul unic de telefon 021.9366, acesta va fi limitat la funcţionalităţile uzuale, respectiv oferirea de informaţii generale despre serviciile şi produsele companiei, fără a fi posibilă consultarea unui specialist al companiei.
Pentru intervenţiile în caz de urgenţă (miros de gaze sau scurgeri de gaze), Distrigaz Sud Reţele, filiala de distribuţie a ENGIE Romania, asigură permanenţa prin echipele sale la numărul unic de telefon 021.9281 pentru toți clienţii din aria deservită de către companie.

Grupul ENGIE este prezent în România în trei sectoare de activitate: gaze naturale, energie electrică şi servicii energetice. ENGIE Romania este principala filială a Grupului în România şi deţine companiile Distrigaz Sud Reţele, ENGIE Servicii, ENGIE Building Solutions, Alizeu Eolian şi Brăila Winds. Compania activează în următoarele domenii de activitate: distribuţie şi furnizare de gaze naturale, furnizare de energie electrică, servicii tehnice pentru instalaţiile de gaze naturale şi centrale termice şi producţie de energie electricp. ENGIE Romania şi filialele sale deservesc un portofoliu de 1,9 milioane de clienţi, operează o reţea de distribuţie de circa 20.000 km, deţin două parcuri eoliene cu o capacitate totală de 100 MW şi au 4.000 de angajaţi.
v

ENGIE Romania S.A

Lasă răspuns »